Răspuns :
a = 14
b + c = 56
34b + 34c - 56a =
34 × ( b + c ) - 56 × 14 =
34 × 56 - 56 × 14 =
56 × ( 34 - 14 ) =
56 × 20 =
1 120
b + c = 56
34b + 34c - 56a =
34 × ( b + c ) - 56 × 14 =
34 × 56 - 56 × 14 =
56 × ( 34 - 14 ) =
56 × 20 =
1 120
Răspuns
1120
Explicație pas cu pas:
34b+34c-56a
34(b + c) - 56a
34*56 - 56*14
56 * (34 - 14)
56 * 20 = 1120
Vă mulțumim că ați ales să vizitați site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți alte întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!