Răspuns :
x^4+x^3+x^2+x+1=
x^4-x^3-x^2 +2x^3+2x^2+x+1=
g*x^2+2x^3-2x^2-2x +4x^2+3x+1=
g(x^2+2x)+4x^2+3x+1=
g(x^2+2x)+4x^2-4x-4+7x+5=
g(x^2+2x+4)+7x+5
Catul e x^2+2x+4
Dar ar trebui sa cauti cum se face impartirea clasica a doua polinoame, pt ca metoda mea nu e foarte eficienta pe polinoame mai ample
Vă mulțumim că ați ales să vizitați site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți alte întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!