Răspuns :
9x^2+y^2+6x-4y=-5
9x^2+6x+1+y^2-4y+4=0
(3x+1)^2+(y+2)^2=0
Rezulta ca amvii termeni trebuie sa fie egali cu 0
3x=-1
x=-1/3
y=-2
Sper ca te.am ajutat
9x^2+6x+1+y^2-4y+4=0
(3x+1)^2+(y+2)^2=0
Rezulta ca amvii termeni trebuie sa fie egali cu 0
3x=-1
x=-1/3
y=-2
Sper ca te.am ajutat
9x^2+Y^2+6x-4y+5=0
9x^2+6x+1+y^2-4y+4=0
restrângem
(3x+1)^2+(y-2)^2=0
suma de doua pătrate nule
3x+1=0
3x=-1
x=-1/3
y-2=0
y=2
(-1/3;2)
9x^2+6x+1+y^2-4y+4=0
restrângem
(3x+1)^2+(y-2)^2=0
suma de doua pătrate nule
3x+1=0
3x=-1
x=-1/3
y-2=0
y=2
(-1/3;2)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți alte întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!