Răspuns :
( 65 - 9 - 9 ) - 36 = ( 56 - 9 ) - 36 = 47 - 36 = 11 → primul numar din care s-a scazut 9
11 + 9 = 20 → primul termen al sumei
36 + 9 = 45 → al doilea termen al sumei
Verific: 20 + 45 = 65 → suma numerelor
11 + 9 = 20 → primul termen al sumei
36 + 9 = 45 → al doilea termen al sumei
Verific: 20 + 45 = 65 → suma numerelor
Vă mulțumim că ați ales să vizitați site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți alte întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!