(2x-(-1)) (5x+4)+(5x+4)(2x+5) = (2x+1)(5x+4) +(5x+4)(2x+5) = se inmultesc parantezele intre ele 10x²+8x+5x+4 +10x²+25x+8x+20 = se aduna termenii asemenea 20x²+46x+24 = care este defapt rezultatul lui (5x+4)(4x+6) deci este = (5x+4)(4x+6)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți alte întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!