Răspuns :
Metodă:
Se înmulțesc întregii dinaintea radicalilor între ei, apoi se înmulțesc radicalii între ei... și scoate rădăcina pătrată de sub radical, dacă este cazul.., după care se înmulțește cu întregii...
3√5×(-2√3)=
=3×(-2)√(5×3)=
= -6√15.
Răspuns:
-6√15.
Sper, că te-am ajutat... Succes !!!
Se înmulțesc întregii dinaintea radicalilor între ei, apoi se înmulțesc radicalii între ei... și scoate rădăcina pătrată de sub radical, dacă este cazul.., după care se înmulțește cu întregii...
3√5×(-2√3)=
=3×(-2)√(5×3)=
= -6√15.
Răspuns:
-6√15.
Sper, că te-am ajutat... Succes !!!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți alte întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!