Răspuns :
a+b=857 rezultă a=857-b
a-b=343 Înlocuim valoarea lui a și obținem pe b
857-b-b=343
-2b=343-857
-2b= - 514 împărțim cu - 2
b=257
a=857 - b
a=857 - 257
a=600
Sper că am ajutat!
a+b=857
a-b=343 => a=b+343
b+343+b=857
2b+343=857
2b=857-343
2b=514
b=514:2
b=257
a=257+343
a=600
a-b=343 => a=b+343
b+343+b=857
2b+343=857
2b=857-343
2b=514
b=514:2
b=257
a=257+343
a=600
Vă mulțumim că ați ales să vizitați site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți alte întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!